Oranjeklein.png

Er zijn zo veel mooie locaties in Frankrijk, .......

Ons complete pakket kunnen we op bijna elke locatie tot uitvoer brengen. Onderstaand een paar van onze favoriete locaties. Hebben jullie zelf een andere locatie gevonden, maar wil je graag de volledige organisatie aan ons uitbesteden? Ook dat kan. Neem contact op voor de mogelijkhedne.

- Fontaine de Tarrieu (24p)

- Chateau Anglars (

- Maison de la Vaure (28p)

- Le Logis la Montagne (24p)

- Chateau Camp del Saltre (54p)

 
 

Onze naam komt natuurlijk wel ergens vandaan. De regio waar wij in wonen heet de Lot en is ons favoriete stukje van Frankrijk.

De Lot, gelegen in het hart van Zuidwest-Frankrijk, is synoniem voor het goede leven. Een stukje Frankrijk om verliefd op te worden. Veel ruimte, natuur, zuivere lucht, oude en historische plaatsjes, en Cahors als hoofdstad. De verschillende landschappen met bergen en rotsen zijn nog heel natuurlijk gebleven.  De Lot wordt ook vaak 'Quercy' genoemd, wat in het Gallisch : “Mensen die aan de mooie rivier wonen” betekent. Genoeg idyllische plekjes om jullie trouwalbum mee te vullen en voor de gasten ook zeker een aanrader om er een vakantie aan vast te plakken.

Een verwarmd zwembad met daaromheen luxe ligbedden, een tennisbaan, een grote natuurstenen barn en in 2020 vernieuwde kamers, met daarbij veel aandacht voor authenticiteit, decor en comfort.

Er kunnen in totaal 24 personen overnachten.

1.jpg

Een echt middeleeuws chateau.

Drone.jpg

Een perfect afgewerkt, luxe en sfeervol landhuis.

Geschikt voor 28p, verdeeld over drie huizen

20.jpg

Een luxe, ruim opgezet landgoed.

De locatie heeft bedden voor 24p, verdeeld over 5 chambre d'hotes voor in totaal 12p en een gite voor 12p. Daarnaast kan er nog gekampeerd worden op de twee hectare terrein van het landgoed (max. 10p).

1.jpg

  LOT of Happiness

  Joachim & Mellaney Stelma

  info@lotofhappiness.com

  Tel: +31640433135

  +33630702132

  Algemene voorwaarden

  © 2020 by LOT of Happiness

  • Facebook LOT of Happiness
  • Instagram LOT of Happiness