top of page
LOH logo.png

Frankrijk is groot, divers en erg mooi, maar het allerbeste vind je in het zuidwesten, wat bekend staat om hét goede Franse leven. Veel ruimte, natuur, zuivere lucht, oude en historische plaatsjes, prachtige panden. De verschillende landschappen met bergen en rotsen zijn nog heel natuurlijk gebleven. De Lot wordt ook vaak 'Quercy' genoemd, wat in het Gallisch : “Mensen die aan de mooie rivier wonen” betekent. Genoeg idyllische plekjes om jullie trouwalbum mee te vullen en voor de gasten ook zeker een aanrader om er een vakantie aan vast te plakken.

We hebben voor jullie de mooiste plekjes geselecteerd waar voor verschillende groepsgroottes een onvergetelijke bruiloft plaats kan vinden. Hebben jullie zelf een locatie gevonden, maar wil je graag de volledige organisatie aan ons uitbesteden? Ook dat kan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Jullie droomhuwelijk op jullie droomlocatie in La France kunnen we volledig voor jullie organiseren. Jullie hoeven dan enkel nog jullie gasten uit te nodigen, ringen uit te zoeken en pak(ken) en/of jurk(en) aan te passen. Daarom bieden we 'alles inclusief prijzen' aan, wel zo makkelijk.
De genoemde prijzen gelden buiten de schoolvakanties.
Uiteraard is een bruiloft maatwerk naar jullie wensen.

 

Bekijk hieronder snel jullie droomplekje!

m_200905_Florence en Bas_602.jpg
Locaties

In het gezellige dorpje Prayssac ligt het romantische Chateau Camp del Saltre, welke volledig omringd is door wijngaarden. Dit is onze vaste en favoriete locatie met ook nog eens de meeste slaapplekken.
Rijdend over de oprijlaan raak je meteen geïmponeerd door het schitterende park en de sfeervolle binnenplaats.
Het chateau beschikt over een zwembad met duikplank, een petanque baan en alles ligt gecentreerd rond een gezellig binnenplein. 
Op de locatie zijn 9 appartementen in de bijgebouwen en in 2022 worden 7 nieuwe studio's gerealiseerd in het chateau waar in totaal 52 personen kunnen overnachten, inclusief bruidssuite. 

Indien de verbouwing gereed komt:

Prijs voor 52 personen drie nachten:

€ 29.500, alles inclusief.

Chateau Camp del Satre

Dit château stamt uit de 12e eeuw. Een kasteel van toen, met de ecologische verantwoordelijkheid van nu, met de details van vroeger die nog overal aanwezig zijn. Dikke muren, hoge ruimtes en een toren met uitzicht over de schitterende omgeving.

De locatie beschikt over een mooie grote schuur die perfect is om in te feesten en/of te dineren. Overdag kunnen jullie heerlijk met jullie gasten ontspannen bij het zwembad of er lekker op uit gaan naar een van de idyllische dorpjes in de omgeving.

Bij dit middeleeuwse château kunnen 26 personen overnachten.

Prijs voor 26 personen, drie overnachtingen, vanaf:

€ 18.185, alles inclusief, midweek

€ 19.185, alles inclusief, weekend

Chateau Barayre

Via de oprijlaan met 300 jaar oude Moerbeibomen kom je bij het landhuis La Croze, wat in 1784 in een u-vorm gebouwd is op de fundamenten van een kasteel uit de 13e eeuw. 

Het landhuis ligt direct aan de rivier de Lot, dus een ceremonie met uitzicht op het water behoort hier zeker tot de mogelijkheden. Het zwembad is in 2021 aangelegd en voor de sportievelingen beschikt het domein over een tennisbaan en kan de eigenaresse yoga lessen organiseren.

Op de locatie kunnen 18 personen overnachten. Er is een groot vakantiepark met verhuurfaciliteiten op 3 minuten rijden waar overige gasten kunnen verblijven. Een extra nacht voor het bruidspaar voorafgaand aan het weekend is op deze locatie inbegrepen.

Let op, op deze locatie is geen binnenruimte voor een slechtweerscenario.

Prijs voor 18 personen, drie nachten

€ 16.120, alles inclusief in mei.

€ 16.620, alles inclusief in juni en september.

€ 19.190, alles inclusief in juli en augustus

La Croze

Een domein in het luxere segment, niet ver van de hoofdstad van de Lot, Cahors. Er zijn 5 chambre d'hotes kamers en 3 gites, voor in totaal maximaal 25 personen. De locatie beschikt over een grote schuur welke heel mooi gerenoveerd is en perfect om binnen te feesten of als backup locatie mocht het slecht weer zijn. De tuin is perfect onderhouden en er staan dan ook de mooiste rozenstruiken, olijfbomen, coniferen en bloemen.

Richtprijs voor 25 personen, drie nachten

€ 28.000, alles inclusief.  Prijswijzigingen voorbehouden voor deze locatie

Domaine Labarthe

  Lot of Happiness

  Joachim & Mellaney Stelma

  info@lotofhappiness.com

  Tel: +31640433135

  +33630702132

  Siret: 853031979 00018

  Algemene voorwaarden

  © 2023 by LOT of Happiness

  • Facebook LOT of Happiness
  • Instagram LOT of Happiness
  bottom of page