LOH logo.png

Frankrijk is groot, divers en erg mooi, maar het allerbeste vind je in het zuidwesten, wat bekend staat om hét goede Franse leven. Veel ruimte, natuur, zuivere lucht, oude en historische plaatsjes, prachtige panden. De verschillende landschappen met bergen en rotsen zijn nog heel natuurlijk gebleven. De Lot wordt ook vaak 'Quercy' genoemd, wat in het Gallisch : “Mensen die aan de mooie rivier wonen” betekent. Genoeg idyllische plekjes om jullie trouwalbum mee te vullen en voor de gasten ook zeker een aanrader om er een vakantie aan vast te plakken.

We hebben voor jullie de mooiste plekjes geselecteerd waar voor verschillende groepsgroottes een onvergetelijke bruiloft plaats kan vinden. Hebben jullie zelf een locatie gevonden, maar wil je graag de volledige organisatie aan ons uitbesteden? Ook dat kan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Jullie droomhuwelijk op jullie droomlocatie in La France kunnen we volledig voor jullie organiseren. Jullie hoeven dan enkel nog jullie gasten uit te nodigen, ringen uit te zoeken en pak(ken) en/of jurk(en) aan te passen. Daarom bieden we 'alles inclusief prijzen' aan, wel zo makkelijk.
De genoemde prijzen gelden buiten de schoolvakanties.
Uiteraard is een bruiloft maatwerk naar jullie wensen.

 

Bekijk hieronder snel jullie droomplekje!

m_200905_Florence en Bas_602.jpg
 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/12

In het dorpje Prayssac, gelegen midden tussen de wijnranken, ligt de romantische trouwlocatie Château Camp Del Saltre. Rijdend over de oprijlaan raak je meteen geïmponeerd door het schitterend aangelegde park en de sfeervolle binnenplaats.
Het chateau beschikt over een zwembad met duikplank, een petanque baan en alles ligt gecentreerd rond een gezellig binnenplein. 
Op de locatie zijn 9 appartementen en in de winter van 2021/2022 worden 7 nieuwe studio's gerealiseerd waar in totaal 52 personen kunnen overnachten, inclusief bruidssuite. Daarnaast zijn er extra slaapmogelijkheden in de directe omgeving.

Indien de verbouwing gereed komt:

Prijs voor 52 personen drie nachten:

€ 28.000, alles inclusief.

Indien de verbouwing niet klaar zal zijn:

Prijs voor 40 personen drie nachten:

€21.500, alles inclusief

 

Chateau Barayre stamt uit de 12e eeuw. Een kasteel van toen, met de ecologische verantwoordelijkheid van nu.

Met een romantisch kerkje direct naast het kasteel en de details van vroeger die nog overal aanwezig zijn. Dikke muren, hoge chique ruimtes en een toren met grandioos uitzicht over de schitterende omgeving.

De locatie beschikt over een mooie grote schuur die perfect is om in te feesten en/of te dineren. Overdag kunnen jullie heerlijk met jullie gasten ontspannen bij het zwembad dat in de grote parktuin ligt of er lekker op uit gaan naar een van de idyllische dorpjes in de omgeving.

Bij Chateau Barayre kunnen 26 personen in prachtige kamers overnachten, echter beschikt deze locatie over meerdere gîtes op loopafstand.

Prijs voor 26 personen, drie overnachtingen:

€ 18.340, alles inclusief.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/10
 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/17

Met een zwembad, mini bioscoop, bar, sportzaal, jacuzzi en het immens grote, perfect onderhouden terrein is dit overduidelijk het meest luxe chateau uit de collectie.
Op de locatie kunnen 16 personen overnachten. Voor het feest mogen er in totaal maximaal 30 personen aanwezig zijn, maar de gasten die elders verblijven kunnen geen gebruik maken van de faciliteiten van de locatie.

Prijs voor 16 personen, drie nachten

€ 19.150, alles inclusief.

 

Op steenworp afstand van de allermooiste rivier van Frankrijk torent dit echte middeleeuws chateau tussen de wijngaarden uit. De locatie zelf is indrukwekkend en er is een grote schuur, wat perfect is als feestlocatie of alternatief bij slecht weer. Op loopafstand zijn meerdere slaapplaatsen beschikbaar, bij het chateau zelf kunnen 17 personen overnachten.

 

Prijs voor 17 personen, drie overnachtingen:

€ 14.750, alles inclusief.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/12
 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/11

Een voormalig cognacbrouwerij uit de 16e eeuw wat omgetoverd is tot een perfect afgewerkt, luxe en sfeervol landhuis van alle gemakken voorzien. Deze knusse locatie bevindt zich in een oase van rust op het platteland tussen de zonnebloemen. Aan elk detail is gedacht, van een bad op pootjes wat je helemaal terugbrengt in de tijd van toen tot het perfect verzorgde terrein.

Op de locatie zijn drie huizen, waar in totaal 28 personen kunnen overnachten. 

Prijs voor 28 personen, drie nachten:

€ 26.380, alles inclusief.

 

In het hart van de Dordogne treffen we dit luxe, ruim opgezette domein met sfeervol landhuis.

De locatie beschikt over 24 slaapplaatsen, verdeeld over vijf chambre d'hotes en een gîte. Ook kan er gekampeerd worden op de twee hectare terrein van het landgoed (max. 10p).

Prijs voor 24 personen, drie nachten:

€ 20.500, alles inclusief.

1.jpg

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8
 

  Lot of Happiness

  Joachim & Mellaney Stelma

  info@lotofhappiness.com

  Tel: +31640433135

  +33630702132

  Siret: 853031979 00018

  Algemene voorwaarden

  © 2022 by LOT of Happiness

  • Facebook LOT of Happiness
  • Instagram LOT of Happiness