top of page
LOH logo.png

Frankrijk is groot, divers en erg mooi, maar het allerbeste vind je in het zuidwesten, wat bekend staat om hét goede Franse leven. Veel ruimte, natuur, zuivere lucht, oude en historische plaatsjes, prachtige panden. De verschillende landschappen met bergen en rotsen zijn nog heel natuurlijk gebleven. De Lot wordt ook vaak 'Quercy' genoemd, wat in het Gallisch : “Mensen die aan de mooie rivier wonen” betekent. Genoeg idyllische plekjes om jullie trouwalbum mee te vullen en voor de gasten ook zeker een aanrader om er een vakantie aan vast te plakken.

We hebben voor jullie het mooiste plekje geselecteerd waar een onvergetelijke bruiloft plaats kan vinden.
Hebben jullie zelf een locatie gevonden, maar wil je graag de volledige organisatie aan ons uitbesteden? Ook dat kan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Jullie droomhuwelijk op jullie droomlocatie in La France kunnen we volledig voor jullie organiseren. Jullie hoeven dan enkel nog jullie gasten uit te nodigen, ringen uit te zoeken en pak(ken) en/of jurk(en) aan te passen. Daarom bieden we 'alles inclusief prijzen' aan, wel zo makkelijk.
De genoemde prijzen gelden buiten de schoolvakanties.
Uiteraard is een bruiloft maatwerk naar jullie wensen.

 

Bekijk hieronder snel jullie droomplekje!

m_200905_Florence en Bas_602.jpg
Locaties

In het gezellige dorpje Prayssac ligt het romantische Chateau Camp del Saltre, welke volledig omringd is door wijngaarden. Dit is onze vaste en favoriete locatie met ook nog eens de meeste slaapplekken.
Rijdend over de oprijlaan raak je meteen geïmponeerd door het schitterende park met hele oude bomen en de sfeervolle binnenplaats.
Het chateau beschikt over een zwembad met duikplank, een petanque baan en alles ligt gecentreerd rond een gezellig binnenplein op loopafstand van het centrum van Prayssac. Indien het weer toch iets minder blijkt te zijn kunnen we gebruik maken van de binnenruimte met open keuken en natuurstenen muren.
Op de locatie zijn 9 appartementen in de bijgebouwen en in 2023 zijn 7 nieuwe studio's in gebruik genomen in het chateau. Op de locatie kunnen in totaal 54 personen overnachten. 

Chateau Camp del Satre

  Lot of Happiness

  Joachim & Mellaney Stelma

  info@lotofhappiness.com

  Tel: +31640433135

  +33630702132

  Siret: 853031979 00018

  Algemene voorwaarden

  © 2024 by LOT of Happiness

  • Facebook LOT of Happiness
  • Instagram LOT of Happiness
  bottom of page