Oranjeklein.png

In het dorpje Prayssac, gelegen in het departement Lot in Zuid-Frankrijk midden tussen de wijnranken, ligt het romantische Château Camp Del Saltre. Rijdend over de oprijlaan raak je meteen geïmponeerd door het schitterend aangelegde park. Op de locatie zijn twee-, vier-, en zespersoons appartementen die voorzien zijn van één of meer badkamers, wc's en een keuken. De appartementen hebben één, twee of drie slaapkamers met daarin luxe boxspringbedden. Voor de kleine kinderen zijn er campingbedjes en kinderstoelen aanwezig. Bij het château kunnen 35 tot 40 personen verblijven. Op loopafstand kunnen de overige gasten verblijven.

Het château beschikt over een zwembad met duikplank, een petanque baan en er staat een tafeltennistafel. Genoeg om alle gasten te vermaken dus.

 
 

De Lot, gelegen in het hart van Zuidwest-Frankrijk, is synoniem voor het goede leven. Een stukje Frankrijk om verliefd op te worden. Veel ruimte, natuur, zuivere lucht, oude en historische plaatsjes, en Cahors als hoofdstad. De verschillende landschappen met bergen en rotsen zijn nog heel natuurlijk gebleven.  De Lot wordt ook vaak 'Quercy' genoemd, wat in het Gallisch : “Mensen die aan de mooie rivier wonen” betekent. Genoeg idyllische plekjes om jullie trouwalbum mee te vullen en voor de gasten ook zeker een aanrader om er een vakantie aan vast te plakken.

  LOT of Happiness

  Joachim & Mellaney Stelma

  info@lotofhappiness.com

  Tel: +31640433135

  Algemene voorwaarden

  © 2019 by LOT of Happiness

  • Facebook LOT of Happiness
  • Instagram LOT of Happiness