LOH logo.png

Voor heel wat bruidsparen hebben wij al hun droombruiloft mogen organiseren, wat echt een eer is. Onderstaand kunnen jullie een aantal ervaringen lezen, maar uiteraard ook hoe een aantal van de leveranciers een bruiloft in Frankrijk bij ons hebben ervaren.

In september 2020 zijn wij hier getrouwd en wat denken we er met een fijn gevoel aan terug! We hebben het weekend met een klein gezelschap gevierd met veel lekker eten en drinken. Mellaney en Joachim zijn ontzettend lieve, gastvrije, gedreven en gepassioneerde mensen die ons bruiloftsweekend geweldig hebben laten verlopen! Vooraf hebben we veel contact gehad en hebben we alle vragen kunnen stellen die we wilden. Het weekend zelf is helemaal naar onze wens gegaan, waar Mellaney, Joachim en de rest van het team voor gezorgd hebben. Ons droomhuwelijk is hier tot werkelijkheid gekomen! Wij komen graag nog eens terug om een jubileum te vieren of gewoon van de mooie omgeving en het goede gezelschap van Mellaney en Joachim te genieten!

— Bob en Melissa, bruidspaar

4 - Fotosessie_061.jpg

Je droombruiloft, maar dan nog 10x mooier! Wij zijn hier in september 2020 getrouwd en denken er nog elke dag aan terug. De locatie met Chateau en zwembad is fantastisch, de franse chef zorgt voor een heerlijk diner, 's ochtends als je wakker wordt loop je zo in je pyjama de binnenplaats op voor een kopje koffie en ontbijt, het hele weekend ben je op 1 locatie met alle gasten: hoe mooi wil je het hebben. Echt alles is aanwezig voor het weekend van je leven. En Mellaney en Joachim zorgen ervoor dat het volledig afgestemd is op jouw wensen, en zorgen ervoor dat je tijdens het weekend optimaal kan genieten. Nogmaals ontzettend bedankt voor alles!

— Bas en Florence, bruidspaar

200905_Florence en Bas_616 - kopie (2).j

"Begin oktober zijn wij getrouwd op Chateau Camp del Saltre in Frankrijk. Wat een ervaring! Mellaney en Joachim zijn ten eerste een super leuk stel en ten tweede zorgen zij er ook nog eens voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. De locatie is prachtig en het dorpje Prayssac ook nog eens op loopafstand wat de vrijdagmarkt nog leuker maakt om te bezoeken. Het eten tijdens het gehele weekend was uitmuntend, met allemaal verse producten uit de streek en een zeer vriendelijk Frans stel wat de catering tijdens de avond van de bruiloft verzorgde. Als je wilt trouwen in Frankrijk dan moet je hier zijn! Wij kunnen nu al niet meer wachten om weer terug te gaan :) Mogen we nog een keer?"

— Lilou, Bruid

"Met een naam als 'Lot of Happiness' liggen de verwachtingen natuurlijk hoog. Maar uiteindelijk denk ik dat zelfs deze naam tekort schiet. Mellaney en Joachim zetten zich echt voor 200% in om elke bruiloft onvergetelijk te maken, met een overvloed aan geluk. Zelden zulke hard werkende en gepassioneerde mensen meegemaakt. Daarnaast is de locatie gewoon idyllisch, het eten heerlijk (vooral de pizza's van Joachim en de donuts van Mellaney!), het zwembad heel dik in orde en de feesten om niet meer te vergeten. Trouwen in Frankrijk? Kijk dan niet verder."

— Ruud, Fotograaf

"Een sprookjesachtige locatie! Een geweldige gastvrouw en een geweldige gastheer, die werkelijk alles voor je doen om het jou en je genodigden naar de zin te maken. Mellaney en Joachim zijn zeer flexibel en geven je het gevoel thuis te zijn op deze prachtige plek!"

— Machteld, Moeder van de bruidegom

"This was our third visit with LOT of Happiness... Gosh they work so hard to ensure their weddings and events are perfect! We just love working with Mellany... Everything just works! Fabulous guys ❤️🎶❤️"

— Colleen, Zangeres

"Samen met Iris heb ik nu 2 keer samen mogen werken met Mellaney en Joachim. Dit stel is echt geweldig om mee samen te werken. Alles is voor ons (als trouwfotografen) perfect geregeld. Ze staan voor alles en iedereen klaar en weten waar ze over praten. Ze rennen werkelijk de benen uit hun lijf om alles goed te verzorgen: Van ontbijt tot een gezellig diner, de DJ talenten van Joachim en zijn sprekerskunsten als trouwambtenaar... het klopt allemaal! Hun samenwerking met locale ondernemers zorgt voor een perfect Frans plaatje en een heerlijke sfeer tijdens de bruiloft. Natuurlijk komen ook het bruidspaar en hun gasten niets te kort. En het is duidelijk dat iedereen hier kan genieten van een mini vakantie tijdens de bruiloft: een luchtkussen voor de kinderen, een zwembad met ligstoelen, diverse buitenspelletjes, een open bar met locale wijnen en zelfgemaakte lekkernijen....het is er allemaal! En als trouwfotograaf wil je juist dit natuurlijk vast kunnen leggen.
Iris en ik zijn blij dat we nog een paar bruiloften met Lot of Happiness op de planning hebben staan en komen graag weer terug!"

— Arjan, Fotograaf

200905_Florence en Bas_596 (2).jpg

Alles wat je in je hoofd hebt hoe een bruiloft moet zijn is op deze locatie te vinden! Prachtige sfeer, super service van het team! En wat een locatie, het ademt een en al liefde. En met alle dierbaren om je heen staat dit garant voor een weekend dat je voor altijd in je hart sluit! Mellany, Joachim en het gehele team BEDANKT.

— Rob, ceremoniemeester, bruiloftsgast

RutgerEnElvira.jpg

(Alleen ceremonie)
Op 5 september zijn wij getrouwd door Joachim. Een gouden zet om deze klus aan hem toe te vertrouwen! Ter voorbereiding op ons huwelijk hebben wij Joachim ontmoet ter kennismaking, ook hebben wij zijn uitgebreide vragenlijst beantwoord. Dit was voor Joachim voldoende om onze huwelijksvoltrekking onvergetelijk te maken! Zijn verhaal was interactief, emotioneel en met een lach. Wij hebben hier veel positieve reacties op gekregen van onze gasten! Achteraf werden wij verrast met zijn volledig (op papier) uitgewerkte verhaal. Dat gaan wij in de komende jaren ongetwijfeld nog vaak teruglezen!

Joachim bedankt! Wij zullen je aan iedereen die in Zuid Frankrijk wil gaan trouwen aanraden!

— Elivra, bruid

— Machteld, Moeder van de bruidegom

"Beste Jo en Mel,
Wat hebben wij genoeten van een geweldig bruiloft weekeind! We willen jullie bedankten voor alles :D Jullie hebben echt keihard gewerkt om alles heel relax en toch volgens (aangepast) plan te laten verlopen waardoor wij vol vertrouwen alles aan jullie over lieten en met volle teugen konden genieten. Ga zo door! 
Veel liefs Jos, Denise en Noud"

— Jos en Denise, Bruidspaar

"In mei hebben we ons droomhuwelijk beleefd! Het was een schitterende ervaring een droom die werkelijkheid werd! Het is een perfecte locatie om met de familie en/of vrienden deze mooie dag te beleven. Het is leven zoals God in Frankrijk. Lot of Happiness heeft daar een zeer belangrijke rol in gespeeld. De communicatie verliep heel vlot en alles kon naar eigen wens geregeld worden niks was teveel! Mensen die hun huwelijk op een unieke manier willen beleven kunnen wij dit concept ten zeerste aanraden!"

— Sofie, Bruid

  Lot of Happiness

  Joachim & Mellaney Stelma

  info@lotofhappiness.com

  Tel: +31640433135

  +33630702132

  Siret: 853031979 00018

  Algemene voorwaarden

  © 2021 by LOT of Happiness

  • Facebook LOT of Happiness
  • Instagram LOT of Happiness