Oranjeklein.png

Voor heel wat bruidsparen hebben wij al hun droombruiloft mogen organiseren bij het Chateau, wat echt een eer is. Onderstaand kunnen jullie een aantal ervaringen lezen, maar uiteraard ook hoe een aantal van de leveranciers een bruiloft in Frankrijk bij ons hebben ervaren.

"Begin oktober zijn wij getrouwd op Chateau Camp del Saltre in Frankrijk. Wat een ervaring! Mellaney en Joachim zijn ten eerste een super leuk stel en ten tweede zorgen zij er ook nog eens voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. De locatie is prachtig en het dorpje Prayssac ook nog eens op loopafstand wat de vrijdagmarkt nog leuker maakt om te bezoeken. Het eten tijdens het gehele weekend was uitmuntend, met allemaal verse producten uit de streek en een zeer vriendelijk Frans stel wat de catering tijdens de avond van de bruiloft verzorgde. Als je wilt trouwen in Frankrijk dan moet je hier zijn! Wij kunnen nu al niet meer wachten om weer terug te gaan :) Mogen we nog een keer?"

— Lilou, Bruid

"Met een naam als 'Lot of Happiness' liggen de verwachtingen natuurlijk hoog. Maar uiteindelijk denk ik dat zelfs deze naam tekort schiet. Mellaney en Joachim zetten zich echt voor 200% in om elke bruiloft onvergetelijk te maken, met een overvloed aan geluk. Zelden zulke hard werkende en gepassioneerde mensen meegemaakt. Daarnaast is de locatie gewoon idyllisch, het eten heerlijk (vooral de pizza's van Joachim en de donuts van Mellaney!), het zwembad heel dik in orde en de feesten om niet meer te vergeten. Trouwen in Frankrijk? Kijk dan niet verder."

— Ruud, Fotograaf

"Een sprookjesachtige locatie! Een geweldige gastvrouw en een geweldige gastheer, die werkelijk alles voor je doen om het jou en je genodigden naar de zin te maken. Mellaney en Joachim zijn zeer flexibel en geven je het gevoel thuis te zijn op deze prachtige plek!"

— Machteld, Moeder van de bruidegom

"This was our third visit with LOT of Happiness... Gosh they work so hard to ensure their weddings and events are perfect! We just love working with Mellany... Everything just works! Fabulous guys ❤️🎶❤️"

— Colleen, Zangeres

"Samen met Iris heb ik nu 2 keer samen mogen werken met Mellaney en Joachim. Dit stel is echt geweldig om mee samen te werken. Alles is voor ons (als trouwfotografen) perfect geregeld. Ze staan voor alles en iedereen klaar en weten waar ze over praten. Ze rennen werkelijk de benen uit hun lijf om alles goed te verzorgen: Van ontbijt tot een gezellig diner, de DJ talenten van Joachim en zijn sprekerskunsten als trouwambtenaar... het klopt allemaal! Hun samenwerking met locale ondernemers zorgt voor een perfect Frans plaatje en een heerlijke sfeer tijdens de bruiloft. Natuurlijk komen ook het bruidspaar en hun gasten niets te kort. En het is duidelijk dat iedereen hier kan genieten van een mini vakantie tijdens de bruiloft: een luchtkussen voor de kinderen, een zwembad met ligstoelen, diverse buitenspelletjes, een open bar met locale wijnen en zelfgemaakte lekkernijen....het is er allemaal! En als trouwfotograaf wil je juist dit natuurlijk vast kunnen leggen.
Iris en ik zijn blij dat we nog een paar bruiloften met Lot of Happiness op de planning hebben staan en komen graag weer terug!"

— Arjan, Fotograaf

— Machteld, Moeder van de bruidegom

"Beste Jo en Mel,
Wat hebben wij genoeten van een geweldig bruiloft weekeind! We willen jullie bedankten voor alles :D Jullie hebben echt keihard gewerkt om alles heel relax en toch volgens (aangepast) plan te laten verlopen waardoor wij vol vertrouwen alles aan jullie over lieten en met volle teugen konden genieten. Ga zo door! 
Veel liefs Jos, Denise en Noud"

— Jos en Denise, Bruidspaar

"In mei hebben we ons droomhuwelijk beleefd! Het was een schitterende ervaring een droom die werkelijkheid werd! Het is een perfecte locatie om met de familie en/of vrienden deze mooie dag te beleven. Het is leven zoals God in Frankrijk. Lot of Happiness heeft daar een zeer belangrijke rol in gespeeld. De communicatie verliep heel vlot en alles kon naar eigen wens geregeld worden niks was teveel! Mensen die hun huwelijk op een unieke manier willen beleven kunnen wij dit concept ten zeerste aanraden!"

— Sofie, Bruid

  LOT of Happiness

  Joachim & Mellaney Stelma

  info@lotofhappiness.com

  Tel: +31640433135

  +33630702132

  Algemene voorwaarden

  © 2020 by LOT of Happiness

  • Facebook LOT of Happiness
  • Instagram LOT of Happiness