top of page
LOH logo.png

Voor heel wat bruidsparen hebben wij al hun droombruiloft mogen organiseren, wat echt een eer is. Onderstaand kunnen jullie een aantal ervaringen lezen, maar uiteraard ook hoe een aantal van de leveranciers een bruiloft in Frankrijk bij ons hebben ervaren.

Wow, mooier dan verwacht! Wat zijn wij blij dat we voor LOT of Happiness hebben gekozen voor onze bruiloft in het prachtige Frankrijk. Het eerste contact met Mellaney was al heel positief. Ze hebben meerdere locaties en de locatie waar we een offerte voor aanvroegen, paste niet helemaal in ons budget. Maar gelukkig voor ons stuurde Mellaney meteen andere mogelijkheden, waaronder het sfeervolle en intieme Domaine la Croze. We konden zelfs even videobellen om de locatie vast te zien, super fijn! Daarnaast werken ze met één totaal prijs waardoor je niet bang hoeft te zijn voor allerlei extra kosten, dat geeft rust! En daar zit echt veel in: de locatie, eten en drinken voor het hele weekend (lekker ook!), bloemen, bruidstaart, fotograaf, decoratie etc. In de aanloop van de bruiloft kregen we om de zoveel tijd appjes van Mellaney om keuzes te maken over de fotograaf (ze werken samen met een aantal en dat zijn echt goede fotografen!), bloemen, taart etc. Als wij vragen hadden, konden we ook makkelijk bij haar in de lucht komen en reageerde ze snel. De communicatie liep heel makkelijk en laagdrempelig. Mellaney is heel georganiseerd en heeft haar draaiboek tot in de puntjes geregeld. Geen zorgen voor bruidsparen dus!

En toen mochten we eindelijk naar Frankrijk voor onze bruiloft! Het weekend was werkelijk fantastisch! Op een bar stond allerlei lekker drinken en eten wat iedereen het hele weekend kon pakken (daar werd dankbaar gebruik van gemaakt want Mellaney kan heel goed bakken). De pizza-avond was al meteen heel geslaagd, super lekker en heel gezellig! De dag erna was de bruiloft... 's Ochtends natuurlijk nog best spannend, naar de visagist en de kapper voor de bruid en nog lekker in de zwembad springen voor de bruidegom ;). 's Middags begon de ceremonie. Prachtig aangekleed in de schaduw van de bomen op het terrein. Wauw, het was fantastich!! Daarna lekker proosten en taart eten. Wij gingen op shoot met super goede fotografen (Arjan Barendregt en Iris Olthof). De Lot is daar echt een prachtige omgeving voor, we komen met unieke foto's thuis :)! Het diner was ook weer fantastisch geregeld door Mellaney, Joachim en Noa. 's Avonds gingen alle voetjes van de vloer door dj Joachim, hij wist de sfeer er goed in te houden. Wat een mooi feest! De volgende dag kon iedereen lekker bijkomen bij het zwembad en napraten over de fantastische bruiloft, heerlijk nagenieten zo. We sloten het weekend af met een wijnproeverij en een (wederom) lekkere bbq! Dit weekend vergeten wij als bruidspaar nooit meer, maar ook onze gasten niet! Die zeggen nog regelmatig hoe fantastisch ze dit weekend vonden.

LOT of Happiness, Mellaney, Joachim en Noa, heel erg bedankt voor jullie goede zorgen voor dit fantastische weekend! Jullie zijn echt heel goed in wat jullie doen en maakten ons weekend nog beter dan we konden dromen!

— Matthijs en Samantha, bruidspaar

RUUDC Fotografie - Sharoena&&Robbert_preview_019.jpg

Dit is de weddingplanner die je nodig hebt als je zorgeloos in Zuid-Frankrijk wilt trouwen! Mellaney en haar team zijn vriendelijk en professioneel, maar ook enthousiast en ruimdenkend. Alles is mogelijk, en op bijzondere wijze staan zij altijd en overal aan je zijde, en dat ook op het juiste moment. Het contact met Mellaney zelf verliep soepel en voelde fijn en persoonlijk. De bruiloft was ruim vooruit gepland - dit zorgde voor veel rust. Al met met al heb ik de beste paar dagen van mijn leven gehad, en daar hebben al onze gasten mee ingestemd!

— Robbert en Sharoena, bruidspaar

marieke&lois-weddings-yara-photography-4400.jpg

Wauw wauw wauw. Mel en Jo zijn dé mensen waarvan je wil dat zij jou bruiloft organiseren. Niet normaal. De locatie is prachtig en ik kan ook iedereen aanraden om met een kleiner clubje wat meer de tijd te hebben, wat een ontspannen setting en sfeer!! Betreft de prijs hoef je niet te laten, het viel ons alles mee hoeveel dit ons heeft gekost en ik zou het zo nog heel vaak opnieuw beslissen! Het eten, drinken, locatie… alles… maar dan ook echt alles heeft onze stoutste dromen overtroffen. Mel en Jo en crew; jullie zijn te gek en tot de volgende (want die komt ;-)) ❤️❤️❤️

— Lois en Marieke, bruidspaar

Wij hebben in juni 2021 onze bruiloft mogen vieren in Prayssac, met behulp van de Mellaney en Joachim. Wat een top bruiloft!
Onze bruiloft heeft vier dagen mogen duren en alles was door hen tot in de puntjes verzorgd, wij hoefden niets zelf te regelen! Het is een super fijne locatie om gasten (na een lange reis) te mogen verwelkomen. Ruime appartementen met eigen badkamer/keuken/woonkamer voor alle gasten. Een prachtig plein om te dineren, een heerlijk zwembad en een fijne tuin met mooi uitzicht over de wijnvelden. De omgeving biedt voldoende mogelijkheden tot sportieve of culturele uitjes (al hebben wij hier geen gebruik van gemaakt, omdat we het liefst met zijn allen rondom het chateau wilden blijven).
Eten en drinken was goed verzorgd! Ontbijt werd geregeld (met heerlijk verse Franse artikelen, iedere dag nèt iets anders), er was 24/7 de beschikking over eten en drinken (verschillende soorten water, koffie, thee, bier, wijn, alcoholvrije varianten, frisdranken) en zoete hapjes. In de avond diner van goede kwaliteit: verse pizza, goede BBQ of een meergangen-diner van een lokale cateraar. Allemaal kwalitatief erg goed en met een super fijne sfeer op het binneplein.
Ook de bruiloftdag zelf werd goed verzorgd: een mooie ceremonielokatie (op een prachtig veldje, in de schaduw onder grote bomen, fijne stoeltjes, goede muziekinstallatie). Maar ook zorgen Mellaney en Joachim, als jij dat wilt, voor een fotograaf, hapjes, kapper, visagist, band/DJ..
Het is echt een super fijne ervaring en echt een aanrader voor iedereen! Als je onbezorgd een bruiloft wil vieren op een onvergetelijke locatie is Camp del Saltre onder leiding van Mellaney en Joachim écht een aanrader!
Mellaney en Joachim zijn hele lieve en gastvrije mensen! Ze zijn op de bruiloft continue aanwezig om alles in goede banen te leiden, maar toch staan zij nooit op de voorgrond. Echte stille krachten die alles super regelen! Ontzettend fijn. Ook het contact met hen in de maanden voorafgaand aan de bruiloft verloopt goed en zij reageren vrijwel direct op mail, whatsapp of een belletje. Ook zijn zij speciaal vanuit Frankrijk naar Nederland gereisd om nog eens met ons rond de tafel te zitten om de laatste dingen door te nemen. Wij hebben een jaar van te voren een bezoekje gebracht aan de locatie en werden ook toen gastvrij door hen ontvangen.
Enige minpuntje is de reisafstand vanaf Nederland. Het is een behoorlijk inspanning om van je gasten te vragen, maar dat kan iedereen naar eigen wens invullen. Het voelt dan wel heel prettig om je gasten na zoveel moeite te kunnen verwelkomen op zo'n fijne locatie waar alles is verzorgd!

— Marten en Liselore, bruidspaar

In september 2020 zijn wij hier getrouwd en wat denken we er met een fijn gevoel aan terug! We hebben het weekend met een klein gezelschap gevierd met veel lekker eten en drinken. Mellaney en Joachim zijn ontzettend lieve, gastvrije, gedreven en gepassioneerde mensen die ons bruiloftsweekend geweldig hebben laten verlopen! Vooraf hebben we veel contact gehad en hebben we alle vragen kunnen stellen die we wilden. Het weekend zelf is helemaal naar onze wens gegaan, waar Mellaney, Joachim en de rest van het team voor gezorgd hebben. Ons droomhuwelijk is hier tot werkelijkheid gekomen! Wij komen graag nog eens terug om een jubileum te vieren of gewoon van de mooie omgeving en het goede gezelschap van Mellaney en Joachim te genieten!

— Bob en Melissa, bruidspaar

4 - Fotosessie_061.jpg

Je droombruiloft, maar dan nog 10x mooier! Wij zijn hier in september 2020 getrouwd en denken er nog elke dag aan terug. De locatie met Chateau en zwembad is fantastisch, de franse chef zorgt voor een heerlijk diner, 's ochtends als je wakker wordt loop je zo in je pyjama de binnenplaats op voor een kopje koffie en ontbijt, het hele weekend ben je op 1 locatie met alle gasten: hoe mooi wil je het hebben. Echt alles is aanwezig voor het weekend van je leven. En Mellaney en Joachim zorgen ervoor dat het volledig afgestemd is op jouw wensen, en zorgen ervoor dat je tijdens het weekend optimaal kan genieten. Nogmaals ontzettend bedankt voor alles!

— Bas en Florence, bruidspaar

200905_Florence en Bas_616 - kopie (2).j

Lot of Happiness. Wat een goeie naam, wat jullie hebben ons een lot of happiness gegeven!!! Ongelooflijk wat een bruiloft. Wij dromen nog heerlijk na van een geweldige tijd en zijn Mellaney, Joachim en iedereen die heeft geholpen zo ongelooflijk dankbaar. Het heeft alles, maar dan ook echt alles overtroffen van onze stoutste verwachtingen. Ik hoop dat jullie nog heel veel stellen zo blij mogen maken zoals je voor ons hebt gedaan, want dit zit echt, echt, echt in jullie bloed. De betrokkenheid, liefde, en aandacht voor details die jullie hebben is een niet aan te leren gift. ❤️ thanks voor alles.

— Ruben en Anneleen, bruidspaar

anneleen&ruben-weddings-yara-photography-6050.jpg

"Begin oktober zijn wij getrouwd op Chateau Camp del Saltre in Frankrijk. Wat een ervaring! Mellaney en Joachim zijn ten eerste een super leuk stel en ten tweede zorgen zij er ook nog eens voor dat alles tot in de puntjes geregeld is. De locatie is prachtig en het dorpje Prayssac ook nog eens op loopafstand wat de vrijdagmarkt nog leuker maakt om te bezoeken. Het eten tijdens het gehele weekend was uitmuntend, met allemaal verse producten uit de streek en een zeer vriendelijk Frans stel wat de catering tijdens de avond van de bruiloft verzorgde. Als je wilt trouwen in Frankrijk dan moet je hier zijn! Wij kunnen nu al niet meer wachten om weer terug te gaan :) Mogen we nog een keer?"

— Matthijs en Lilou, bruidspaar

"Met een naam als 'Lot of Happiness' liggen de verwachtingen natuurlijk hoog. Maar uiteindelijk denk ik dat zelfs deze naam tekort schiet. Mellaney en Joachim zetten zich echt voor 200% in om elke bruiloft onvergetelijk te maken, met een overvloed aan geluk. Zelden zulke hard werkende en gepassioneerde mensen meegemaakt. Daarnaast is de locatie gewoon idyllisch, het eten heerlijk (vooral de pizza's van Joachim en de donuts van Mellaney!), het zwembad heel dik in orde en de feesten om niet meer te vergeten. Trouwen in Frankrijk? Kijk dan niet verder."

— Ruud, Fotograaf

"Een sprookjesachtige locatie! Een geweldige gastvrouw en een geweldige gastheer, die werkelijk alles voor je doen om het jou en je genodigden naar de zin te maken. Mellaney en Joachim zijn zeer flexibel en geven je het gevoel thuis te zijn op deze prachtige plek!"

— Machteld, Moeder van de bruidegom

"This was our third visit with LOT of Happiness... Gosh they work so hard to ensure their weddings and events are perfect! We just love working with Mellany... Everything just works! Fabulous guys ❤️🎶❤️"

— Colleen, Zangeres

"Samen met Iris heb ik nu 2 keer samen mogen werken met Mellaney en Joachim. Dit stel is echt geweldig om mee samen te werken. Alles is voor ons (als trouwfotografen) perfect geregeld. Ze staan voor alles en iedereen klaar en weten waar ze over praten. Ze rennen werkelijk de benen uit hun lijf om alles goed te verzorgen: Van ontbijt tot een gezellig diner, de DJ talenten van Joachim en zijn sprekerskunsten als trouwambtenaar... het klopt allemaal! Hun samenwerking met locale ondernemers zorgt voor een perfect Frans plaatje en een heerlijke sfeer tijdens de bruiloft. Natuurlijk komen ook het bruidspaar en hun gasten niets te kort. En het is duidelijk dat iedereen hier kan genieten van een mini vakantie tijdens de bruiloft: een luchtkussen voor de kinderen, een zwembad met ligstoelen, diverse buitenspelletjes, een open bar met locale wijnen en zelfgemaakte lekkernijen....het is er allemaal! En als trouwfotograaf wil je juist dit natuurlijk vast kunnen leggen.
Iris en ik zijn blij dat we nog een paar bruiloften met Lot of Happiness op de planning hebben staan en komen graag weer terug!"

— Arjan, Fotograaf

200905_Florence en Bas_596 (2).jpg

Alles wat je in je hoofd hebt hoe een bruiloft moet zijn is op deze locatie te vinden! Prachtige sfeer, super service van het team! En wat een locatie, het ademt een en al liefde. En met alle dierbaren om je heen staat dit garant voor een weekend dat je voor altijd in je hart sluit! Mellany, Joachim en het gehele team BEDANKT.

— Rob, ceremoniemeester, bruiloftsgast

RutgerEnElvira.jpg

(Alleen ceremonie)
Op 5 september zijn wij getrouwd door Joachim. Een gouden zet om deze klus aan hem toe te vertrouwen! Ter voorbereiding op ons huwelijk hebben wij Joachim ontmoet ter kennismaking, ook hebben wij zijn uitgebreide vragenlijst beantwoord. Dit was voor Joachim voldoende om onze huwelijksvoltrekking onvergetelijk te maken! Zijn verhaal was interactief, emotioneel en met een lach. Wij hebben hier veel positieve reacties op gekregen van onze gasten! Achteraf werden wij verrast met zijn volledig (op papier) uitgewerkte verhaal. Dat gaan wij in de komende jaren ongetwijfeld nog vaak teruglezen!

Joachim bedankt! Wij zullen je aan iedereen die in Zuid Frankrijk wil gaan trouwen aanraden!

— Elivra, bruid

— Machteld, Moeder van de bruidegom

"Beste Jo en Mel,
Wat hebben wij genoeten van een geweldig bruiloft weekeind! We willen jullie bedankten voor alles :D Jullie hebben echt keihard gewerkt om alles heel relax en toch volgens (aangepast) plan te laten verlopen waardoor wij vol vertrouwen alles aan jullie over lieten en met volle teugen konden genieten. Ga zo door! 
Veel liefs Jos, Denise en Noud"

— Jos en Denise, Bruidspaar

"In mei hebben we ons droomhuwelijk beleefd! Het was een schitterende ervaring een droom die werkelijkheid werd! Het is een perfecte locatie om met de familie en/of vrienden deze mooie dag te beleven. Het is leven zoals God in Frankrijk. Lot of Happiness heeft daar een zeer belangrijke rol in gespeeld. De communicatie verliep heel vlot en alles kon naar eigen wens geregeld worden niks was teveel! Mensen die hun huwelijk op een unieke manier willen beleven kunnen wij dit concept ten zeerste aanraden!"

— Sofie, Bruid

  Lot of Happiness

  Joachim & Mellaney Stelma

  info@lotofhappiness.com

  Tel: +31640433135

  +33630702132

  Siret: 853031979 00018

  Algemene voorwaarden

  © 2024 by LOT of Happiness

  • Facebook LOT of Happiness
  • Instagram LOT of Happiness
  bottom of page