top of page
LOH logo.png
pieter&inge-destination-wedding-france--

Ons verhaal

Even voorstellen, wij zijn Joachim en Mellaney en sinds november 2021 hebben we een prachtige dochter Amélie.

Zelf zijn wij al jaren verliefd op Frankrijk, en ook op elkaar 😉. We zijn om die redenen dan ook getrouwd in Frankrijk. Het was zo’n onvergetelijk weekend dat we in de organisatie van bruiloften zijn blijven hangen.

 

In 2019 zijn we zelf ook neergestreken in ons geliefde land, in onze favoriete streek, de Lot. Het uitzicht op de wijngaarden, bergen, bossen, het buitenleven, de vrijheid, de tempo van het leven, het went heel snel.

 

Inmiddels hebben we er alweer vijf seizoenen met bruiloften opzitten en doen we niets liever dan bruidsparen, familie en vrienden de mooiste tijd van hun leven bezorgen.

We werken met een leuk team van leveranciers zoals kappers, visagist, bloemist, taartenbakster, bakker en fotografen, maar verder doen we vrijwel alles zelf. We hebben onze eigen tafels en stoelen, decoratie, apparatuur en doen zelf een groot gedeelte van de catering.

 

We kunnen eigenlijk overal een bruiloft, een feest, of een onderdeel ervan organiseren, als er maar stroom en water is. Dat maakt het voor onze gasten persoonlijk, overzichtelijk, laagdrempelig en vaak voordeliger.

​​

Joachim & Mellaney Stelma

  Lot of Happiness

  Joachim & Mellaney Stelma

  info@lotofhappiness.com

  Tel: +31640433135

  +33630702132

  Siret: 853031979 00018

  Algemene voorwaarden

  © 2024 by LOT of Happiness

  • Facebook LOT of Happiness
  • Instagram LOT of Happiness
  bottom of page