Oranjeklein.png
pieter&inge-destination-wedding-france--

Even voorstellen, wij zijn Joachim en Mellaney.

Zelf zijn wij al jaren verliefd op Frankrijk, en ook op elkaar 😉. We zijn om die redenen dan ook getrouwd in Frankrijk.
Het was zo’n onvergetelijk weekend dat we ook aan andere bruidsparen gunnen. 

 

Het is een behoorlijke stap, het lijkt zo ver. Van sommige gasten merk je toch ook, ‘moet dat nou zo ver?’. Als je dan van iedereen achteraf hoort ‘Laat die reiskostenvergoeding maar zitten die jullie hadden beloofd want het was zo’n fantastische vakantie die op en top geregeld is’, is dat de ultieme voldoening en bevestiging.

Voor onze eigen bruiloft zijn we destijds meerdere keren naar Frankrijk afgereisd om connecties op te doen. Fransen en internet is nou eenmaal niet zo'n goede combinatie. Het zou zonde zijn als we al die uren en weken in Frankrijk maar voor één keer zouden gebruiken (en daarnaast vinden we het gewoon veel te leuk om te doen). Inmiddels zijn we drie jaar later, is de lijst met contacten flink uitgebreid en zouden we niet meer anders willen doen dan bruidsparen het weekend van hun leven te bezorgen!

In 2019 zijn we zelf ook neergestreken in ons geliefde land, in onze favoriete streek, de Lot. Het uitzicht op de wijngaarden, bergen, bossen, het buitenleven, de vrijheid, de tempo van het leven, het went heel snel. We zijn nog verliefder geworden.

Joachim & Mellaney Stelma

  LOT of Happiness

  Joachim & Mellaney Stelma

  info@lotofhappiness.com

  Tel: +31640433135

  +33630702132

  Algemene voorwaarden

  © 2020 by LOT of Happiness

  • Facebook LOT of Happiness
  • Instagram LOT of Happiness